Handelsbetingelser

Firma oplysninger
D3sol.dk
Hammerparken 21
7900 Nykøbing Mors
Tlf. nr. 28715410
CVR-nummer : 30640365
D3sol.dk drives af firmaet D3.
 
Bestilling
Alle priser på D3sol.dk er :

inklusiv 25 % moms
Inklusiv miljøafgifter

Kunden modtager via email en ordrebekræftelse på de varer som er bestilt.
Det er købers ansvar at kontrollerer at ordrebekræftelsen indeholder de varer og mængde som ønskes.
Kunden er selv ansvarlig for at opdaterer sine konto informationer hos D3sol.dk. Ændres adresse, telefon numre, moms nr. eller andet, er det kundens ansvar at dette er opdateret.
Bekræftelse

Når D3sol.dk har modtaget din ordre, vil du hurtigst muligt modtage en retslig bindende ordrebekræftelse via email. I sjældene tilfælde kan en vare være udsolgt eller udgået. Det er købers ansvar at kontrollerer at ordrebekræftelsen svarer til de ønskede varer og mængder. Såfremt ordrebekræftelse ikke svarer til det ønskede, bedes kunden hurtigst muligt kontakte D3sol.dk. Kunden modtager seperat faktura på den bestilte vare senest samme dag som varene leveres. Kunden har mulighed for at genudskrive tidligere ordre via det login kunden får ved første køb.
Levering

Leveringstid 3-7 hverdage. Fragten bliver oplyst inden kunden godkender din bestilling. Prisen afhænger af samlet vægt. D3sol.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos, Fragtmand, UPS - TNT – GLS, Spedition. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, kontaktes Sol-creme.dk. Træffes ingen hjemme ved levering, ligger fragtmand, UPS - TNT – GLS, Spedition, en seddel om hvor pakken kan hentes eller at køber bedes aftale nærmere tidspunkt for levering . Aftal eventuelt med en nabo, hvis du ikke er hjemme. Kontroller varen/pakken for transportskader inden kvittering for modtagelsen. Såfremt der er skade på varen skal der gøres indsigelse over for transportfirmaet - og der må ikke kvitteres/skrives under for varen. Tages der alligevel imod en beskadiget vare/pakke skal der kvitteres på følgebrevet med teksten "forbehold for brækage". Kvitteres der uden forbehold for en vare med synlig transportskade, kan der ikke efterfølgende gøres indsigelse mod transportskade. Ved produktskader, hvor emballagen ikke er beskadiget, men hvor skaden først opdages, når varen er pakket ud, er der 7 hverdages reklamationsret til transportøren. Herefter mistes retten til at reklamere. Når du modtager varer bedes du sammenholde disse med ordrebekræftelsen.
Betaling

Hos D3sol.dk kan der betales på flg. måde.

Dankort | E-Dankort | Visakort | Visa Electron | Mastercard

Forudbetaling via Bank Overførsel.

Bank forbindelse : Jyske Bank Reg. Nr. 7754 Konto. 1163133
Fortrydelse

Privatkunde
Som privatkunde har du altid 30 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder fra den dag du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder såfremt varen bruges på en sådan måde, at varens salgsværdi forringes. Når fortrydelsesretten benyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Retur Adresse : D3sol.dk Hammerparken 21 7900 Nykøbing Mors Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen til dig. Dette sker via netbank til din konto, det er derfor vigtig at du oplyser dit reg. nr & konto nr. Det er ikke et krav, men det gør retur processen hurtigere, da vi ellers først skal i kontakt med dig. D3sol.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller ufranko til os.
Erhvervskøb / Business to Business, ydes der ikke fortrydelsesret.
Reklamationsret

Privatkunde : I henhold til Dansk Købelov yder vi 2 års reklamationsret på alle varer ved forbrugerkøb. Reklamationsretten gælder fra den dag, du fysisk modtager varen. Husk derfor at gemme ordrebekræftelsen. Ved reklamation over varer, som er leveret med transportør/post, bedes du kontakte os på mail info(snabela)d3sol.dk . Mailen bør indeholde en beskrivelse af problemet, et telefonnummer, som vi kan kontakte jer på i dagstimerne samt ordrenummer, som fremgår af ordrebekræftelsen. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid, efter at du har opdaget manglen ved varen. Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. For at få dækket dine forsendelsesomkostninger bedes du huske at påføre dem på retursedlen. Erhverskøb : Ved salg til momsregistrerede virksomheder skal kunden ved modtagelse af varen undersøge den og skriftligt reklamere eventuelle fejl og mangler uden ugrundet ophold, dog senest 8 dage fra varens modtagelse. Reklamation af fejl og mangler som først opdages efter montering eller ibrugtagning af varen afvises, reklamtion skal ske straks fejlen/manglen konstateres. Alle synlige fejl og mangler skal meddeles straks ved levering. d3sol.dk forbeholder sig ret eventuelt at sende erstatningsvare efter nærmere aftale. Reklamationsretten bortfalder såfremt:

1. Der er foretaget indgreb i varen uden D3sol.dk's samtykke.
2. Fejl der skyldes fejlagtig montage eller brug af produktet.
3. Betalingsbetingelserne ikke overholdes.
4. Varen er beskadiget som følge af ukyndig ubehandling eller andre eksterne forhold som f.eks. brand, indbrud/tyveri, vand- og væskeskade, transport m.v.
5. Varen er skadet under returforsendelsen eller fejl som direkte kan henledes på fejlemballering af varen ved returforsendelse.
6. Genopsætninger, genmontering, geninstallation af evt. software og tilretning af dette, dækkes ikke af garantien.

Når du ønsker at reklamere over en vare, bedes du returnere varen til:

D3sol.dk
Hammerparken 21
7900 Nykøbing Mors

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen.
D3sol.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller ufranko til os. .
Person Oplysninger

Når du som kunde foretager en bestilling i vores webshop, bliver de indtastede oplysninger gemt i vores system. De indsamlede oplysninger gemmes i 5 år, i det bogføringsloven stiller krav om opbevaring af regnskabsmateriale i 5 år. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. Der anvendes ikke logstatistik. Personlige oplysninger gemmes med adgangskode og lagres i en database. Personlige oplysninger omfatter udelukkende navn, adresse, tlf. og e-mail

Dine oplysninger ligger i vores system for at vi kan tilsende dig dine varer. D3sol.dk videregiver ikke registrerede oplysninger. Ingen personlige oplysninger der registreres på D3sol.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos D3sol.dk.
Forbehold

D3sol.dk tager forbehold for :

Prisændringer
Tastefejl
Programmerings & software fejl
Udsolgte og udgåede varer.